Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Ali Keskinkılıç’tan 1 Mayıs Mesajı

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, 1 Mayıs dolayısıyla bir

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, 1 Mayıs dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Keskinkılıç mesajında: “Her sabah işine umutla giden, ailesi için ter döken, ülkemizin kalkınmasına omuz veren tüm işçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum. Emek sadece bir üretim unsuru değil; aynı zamanda bir onur, bir yaşam biçimidir.

İnsanca çalışma koşullarının, adil ücretin ve sosyal hakların güvence altına alındığı bir Türkiye için hep birlikte çalışıyoruz. Çünkü biliyoruz ki bu ülkenin gerçek mimarları, emeğiyle hayatı var eden işçilerdir.

AK Parti olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da emekçilerimizin yanında olmaya, haklarını korumaya ve yaşam koşullarını iyileştirmeye devam edeceğiz.

Emeğin yüceltildiği, birlik ve dayanışmanın büyüdüğü nice 1 Mayıslara hep birlikte ulaşmak dileğiyle… Tüm emekçi kardeşlerimin bayramını gönülden kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.