Eskipazar’a kazandırılması planlanan yeni devlet hastanesine ilişkin proje toplantısı, Sağlık Bakanlığı’nda düzenlendi. Toplantıya Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva, Karabük İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Yüksel Korkut, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mustafa Mızrak, Eskipazar İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Merve Başalan ve İdari ve Mali İşler Müdürü Zekayi Demir katıldı.
Toplantıda konuşan Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva, proje sürecinde sona yaklaşıldığını belirterek, hastane inşaatının önümüzdeki birkaç ay içinde ihaleye çıkacağını açıkladı. Yeni hastanenin içerisinde kapalı otopark ve diyaliz merkezi gibi önemli birimlerin de yer alacağını ifade eden Başkan Cıva, projenin ilçeye büyük katkı sağlayacağını vurguladı.
Başkan Cıva, proje sürecinde emeği geçen tüm kişi ve kurumlara teşekkür ederek, Eskipazar halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.
