Kastamonu’nun Taşköprü ilçesi, kan donduran bir aile faciasına sahne oldu. Aralarında uzun süredir husumet bulunan iki aile arasındaki gerginlik, korkunç bir cinayetle son buldu.
Tarladan dönen genç karı-koca, traktör üzerinde kurşun yağmuruna tutuldu. İddiaya göre 64 yaşındaki Necati A., önceden anlaşmazlık yaşadığı Sinan Abak (33) ve eşi Kadriye Abak’ı (31) takibe aldı. Genç çifti tarladan dönerken traktör üzerinde yakalayan Necati A., yanında taşıdığı silahla arka arkaya ateş açtı.
Kurşunların hedefi olan Sinan ve Kadriye Abak, olay yerinde hayatını kaybetti.Olay yerine sevk edilen sağlık ve jandarma ekipleri, çiftin yaşamını yitirdiğini belirledi. Katil zanlısı Necati A. ise saldırı sonrası kaçarken güvenlik güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.