Karabük Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekiplerine vatandaşlardan önemli bir çağrı geldi. Kentte genellikle radar uygulamalarıyla gündeme gelen trafik ekiplerinin, özellikle okul bölgelerinde daha aktif görev yapması isteniyor.
Vatandaşlar, Emniyet Müdürlüğü’ne yalnızca birkaç yüz metre mesafede bulunan okullar bölgesinde ciddi güvenlik zafiyetleri yaşandığını belirtiyor. Öğrencilerin üst geçidi kullanmadığı, servis araçlarının ana yol kenarında durarak öğrenci indirip bindirdiği ve bu durumun hem öğrenciler hem de diğer sürücüler için büyük tehlike oluşturduğu ifade edildi.
Karabüklüler, okul giriş ve çıkış saatlerinde Trafik Şube ekiplerinin bu bölgede konuşlanmasını, servis ve öğrenci trafiğinin düzenlenmesine yardımcı olunmasını talep ediyor. Vatandaşlar, “Radar uygulaması kadar önemli olan bir diğer konu da çocuklarımızın güvenliği” diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

