15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliği
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde tüm yurtta olduğu gibi Karabük’te de şehitlerimizi anma etkinliği düzenlendi.
Kemal Güneş Caddesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program protokol konuşmaları ile devam etti.
Programa Karabük Valisi Mustafa Yavuz, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler ve şehit yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
15 Temmuz’a yönelik düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Karabük Valisi Mustafa Yavuz tarafından hediyelerinin verilmesinin ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hitabı kurulan dev ekrandan takip edildi.
15 Temmuz Darbe Girişiminde şehit düşen Karabük Şehitlerimiz Barış Efe ve Metin Arslan’ın biyografilerinin seslendirildiği etkinlik, 00:13’de tüm yurtta aynı anda okunan selalar ile sona erdi.
Etiketler:
15 Temmuz »
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü